Des de 2017, el programa CyL Digital, gestionat per la Conselleria de Mobilitat i Transformació Digital, ha revolucionat la vida de molts ciutadans, especialment en la localitat de Villarramiel. Des de la seua adhesió, Villarramiel ha rebut deu portàtils i diverses tauletes, eines que han permés la realització contínua de cursos de formació.

 

L’alcaldessa Núria Simón destaca l’impacte positiu del programa: “Ens ha vingut molt bé perquè hem fet cursos de tot tipus”. Aquests cursos, que es duen a terme a la biblioteca municipal, han sigut fonamentals per a evitar que els residents del medi rural es queden arrere, proporcionant un lloc d’aprenentatge i comunitat durant les llargues hores d’hivern. La bibliotecària Luisa Vergara exerceix un paper crucial, donant suport diàriament als usuaris.

 

La diversitat dels cursos ha beneficiat veïns com Socorro Pérez, de seixanta-cinc anys, qui ha participat en diversos programes formatius i ha rebut suport constant en el seu treball com a assistent en un menjador escolar.

Més informació en ‘El Confidencial‘.