La digitalització ha revolucionat el turisme rural, oferint noves oportunitats per a les comunitats locals. Aquest canvi ha estat especialment rellevant en temps recents, on la societat ha buscat alternatives d’oci més segures i connectades.

 

En aquest context, empreses especialitzades en transformació digital, com Digiltea, estan liderant la marxa cap a un turisme rural més intel·ligent i accessible. Exemplificant aquest progrés, la col·laboració entre Digiltea i el municipi de Cofrentes ha demostrat com les solucions digitals poden millorar significativament l’experiència del viatger. Els turistes poden accedir fàcilment a informació detallada sobre les atraccions locals, activitats i opcions d’allotjament. Això no només facilita la planificació del viatge, sinó que també enriqueix l’experiència del visitant al proporcionar una guia completa i personalitzada.

 

A més, la introducció d’aplicacions de gamificació afegeix un element interactiu i divertit a l’experiència turística. Aquestes innovacions no només motiven els viatgers a explorar més a fons, sinó que també fomenten el descobriment de joies ocultes en destinacions rurals.

 

Més detalls en La Información.