Aquest pròxim 21 de juny de 11 a 13.15 h tindrà lloc el webinar Smart Villages. Un model contra la bretxa digital al territori, organitzat per la Càtedra de Bretxa Digital i Territori. Es tracta d’una jornada que permetrà conéixer a fons què són les Smart Villages, quina és la seua funció, i les iniciatives i estratègies hi ha al seu voltant. A més, la càtedra presentarà l’Informe 2021 de Bretxa Digital.

 

Comptarem amb la presència de la directora general de la Lluita contra la Bretxa Digital de la Generalitat, María Muñoz, que participarà tant a l’obertura com al tancament de l’acte junt amb el vicerrector de Transferència a la Universitat Jaume I, David Cabedo, i el director de la Càtedra, Vicent Querol.

 

Pel que fa al programa, Enrique Nieto, participarà amb Smart Villages ¿què són?. Per la seua part, Vicent Querol i Joan Sanfèlix, membres d’aquesta Càtedra, ens parlaran sobre La transformació digital vulnerable. Aproximació a les Smart Villages. Finalment, el responsable del Programa Smart de la Diputació de Castelló ens parlarà del Hub Rural Castelló: contra la bretxa digital i en favor del desenvolupament rural.

 

L’enllaç al webinar ja està disponible! Pots accedir des d’ací el 21 de juny.