Recordem que aquest pròxim 21 de juny de 11 a 15.45 h tindrà lloc el webinar Smart Villages. Un model contra la bretxa digital al territori, organitzat per la Càtedra de Bretxa Digital i Territori. Podrem conéixer a fons les Smart Villages i respondre, entre altres, les següents preguntes: Què són? Com lluiten contra la bretxa digital? Quina estratègia s’està aplicant per a desenvolupar-les? On estan ja en funcionament?

 

En el programa comptarem amb diferents experts en la matèria:

 

  • 11 h: Iniciarem el webinar amb María Muñoz Blanco, Directora general per a la Lluita contra la Bretxa Digital i David Cabedo Semper, Vicerector d’Innovació, Transferència i Divulgació Científica.
  • 11.15 h: Comptarem amb la ponència Experiències Europees de Smart Villages per a la transformació digital, de Enrique Nieto, Expert en polítiques de desenvolupament territorial en projectes europeus (EUNOVA).
  • 12 h: Presentarem el nostre Informe 2021 sobre Bretxa Digital: La transformació digital vulnerable. Un apropament conceptual a les SmartVillages: teoria i desenvolupament a diferents àmbits territorials. De la mà de Joan Sanfèlix i Vicent A. Querol, dos membres d’aquesta Càtedra.
  • 13 h: Seguirem amb l’explicació de la iniciativa Hub Rural Castellón. Un projecte de futur contra la bretxa digital i en favor del desenvolupament. Ens ho contará Ramón Martínez, Assessor del Diputat de Desenvolupament Rural y Accions contra la Despoblació de la Diputació de Castelló, així com alcalde de Sot de Ferrer.
  • Finalitzarem a les 15.45 h de nou amb María Muñoz Blancol i David Cabedo.

L’enllaç al webinar ja està disponible! Pots accedir des d’ací el 21 de juny.