Castelló “és la província en la qual hi ha més problemes perquè arribe la banda ampla, sobretot en els municipis de l’interior”. Aquesta va ser la contundent declaració que va fer Juan Ignació Torregrosa, director general per a l’Avanç de la Societat Digital de la Generalitat Valenciana, durant la sessió de clausura del cicle Desdejunis de treball: Europa 2027, de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa (FUE-UJI).

Per a resoldre aquesta problemàtica de l’interior de la nostra província, també va explicar que s’estava posant en marxa una iniciativa per dur a tots els municipis castellonencs la Banda Ampla. S’executarà en els pròxims anys amb un programa d’ajudes.

Altres intervencions van posar en relleu la importància de solucionar la Bretxa Digital, com és la de Carlos Cabrera, president executiu i de la Comissió Permanent de la FUE-UJI. Va destacar que “les solucions digitals són, a més, un element de millora en la vida de tots els ciutadans”. Així mateix, va explicar a fons el Programa Europa Digital, un instrument de finançament que ajuda a impulsar els processos de transformació digital de l’economia i de la societat europea en general, per al benefici d’empreses i ciutadans.

Pots llegir la notícia sencera ací