L’interior de Castelló (i el de moltes altres províncies) compta cada vegada amb menys habitants, que veuen més atractives les grans poblacions en oferir-los més possibilitats, avanços i comoditats, sobretot en l’àmbit digital. De fet, la característica demogràfica principal de l’interior de Castelló és l’envelliment de la seua població

 

És per això que acabar amb la bretxa digital i avançar en la transició digital és indispensable en les zones rurals. Santi Pérez, diputat de Desenvolupament Rural de la Diputació de Castelló, tractarà aquest repte en la seua ponència ‘La transició digital, una eina clau davant el repte demogràfic de les comarques castellonenques’. Ho farà a les 11.15 hores dins del Webinar ‘Càtedra Bretxa Digital i Territori, Informe 2020”” d’aquesta Càtedra de la Universitat Jaume I, que se celebrarà aquest 18 de juny. 

Descobreix les últimes dades en transició digital d’aquest passat 2020 així com les últimes propostes enfronte aquest repte inscrivint-te gratuïtament al webinar ací.