L’enrenou de les metròpolis ha quedat enrere per a aquells nòmades digitals que trien Castelló com a nou llar remota. En un enclavament únic entre les muntanyes, es troba el primer i únic espai de coworking i coliving rural de la província, una joia amagada que combina la tranquil·litat de la naturalesa amb la productivitat del treball a distància. Ubicat a tan sols 15 minuts en cotxe d’un dels pobles més bonics d’Espanya, entre els termes municipals de Culla i la Torre d’en Besora, aquest paradís ofereix una experiència enriquidora tant professional com personal.

 

Des d’Argentina fins al Japó, passant pels racons més llunyans dels Estats Units, professionals de tot el món han trobat en aquest espai rural un lloc per compartir idees, establir connexions i gaudir de la vida en comunitat. El contrast és palpable. No obstant això, per a molts, aquest canvi radical és precisament el que estaven buscant: una oportunitat per desconnectar, inspirar-se i enfocar-se en el seu treball sense les distraccions de la vida urbana.

 

Juntament amb el suport de l’Ajuntament de Culla, estan transformant el turisme rural a la zona, oferint experiències autèntiques per a aquells que trien allotjar-se aquí. Amb l’objectiu de revitalitzar la regió, el coliving rural es converteix en un estil de vida on la convivència i la interacció són la base d’una experiència veritablement enriquidora. Amb el suport d’ajudes i el compromís amb la comunitat local, aquest emprenedoria demostra que el teletreball pot ser molt més que una simple transició, sinó una oportunitat per reinventar el nostre mode de vida.

Més informació en El Periódico Mediterráneo.